Lenge siden sist :)

Nå er det en god stund siden sist jeg skrev her... men det er rett og slett fordi jeg ikke har laget noe de siste månedene. Jeg har nemmlig hatt mye i tankene mine med skole og jobb. Jeg har jobbet hver dag i snart 5 uker og har hatt en del problemer med stipend og slikt. Men nå ser det ut som det går mot en lysere tid nå, har en uke igjen på jobb, så bynner jeg på Frisørlinja i Brundalen, gleder meg mye :D kjøretimer begynner jeg også med om 18 dager :))

Men til dere som vil se mer ting og tang jeg lager, ser det ut som om det blir mer tid til det også nå :)) Jeg skal nemlig lære meg å sy!! Jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal sy enda, så bare kom med tips :)) Blir nok ikke lenge til nye bilder av nye ting nå ;)

BTW; Har også fått meg en pusekatt å bruke tiden min på <3

Dette er søte lille Melis :))

Snakkes :D

2 kommentarer

Sigrid

12.08.2012 kl.11:15

Nydelige Melis ! :-) Fint at du skal lære deg å sy nå....og jeg foreslår vesker, mobilholdere, puter, brikker, tubetopper osv. Du finner sikkert på noe og jeg GLEDER meg til å se resultatet....

Linda

25.08.2012 kl.22:56

Takk for mange tips mor :-D

Skriv en ny kommentar

kreativspire

kreativspire

17, Trondheim

Jeg er ei kreativ og snill jente på 17år. Jeg går nå på VG1 Design & Håndverk og trives med det. Planen nå er å bli frisør, men tørr ikke ha får store forhåpninger :)

Kategorier

Arkiv

hits